Blogs

Festival outfits en looks

Festivals zijn altijd supergezellig en leuk, maar iedere keer loop je tegen hetzelfde aan. Want wat moet je nou aandoen? Heb jij jouw festival outfit nog niet in huis of wil je gewoon lekker extra kunnen variëren tijdens dit festivalseizoen? Maak je maar geen zorgen, we hebben hele toffe outfit tips en tricks voor je dit jaar.

> Lees meer

.

Stralen in hippe zomerjurkjes

Zomerjurkjes! Velen van ons kunnen niet wachten tot ze weer aan mogen. En terecht, want met de zonnestralen op je huid en een hip zomerjurkje aan heb je natuurlijk gelijk die summer vibe te pakken. Ze zijn bovendien prachtig te combineren met verschillende accessoires, zoals kettingen, tassen, armbanden en hoeden om je look helemaal af te maken. Welk zomerjurkje rock jij deze zomer?

> Lees meer

.

Zo creëer je een vrolijke lentelook voor het voorjaar

De dagen worden steeds langer en warmer wanneer de lente weer in aantocht is. De frisse geuren van de natuur en warme zonnestralen tijdens een heerlijke wandeling door de stad laten de lentekriebels helemaal naar boven komen. Maar de vraag is, hoe maak je de beste lentelook voor deze fijne tijd van het jaar? In dit blog vind je de leukste tips om met een nieuwe outfit te stralen deze lente.

> Lees meer

.

Winterkleding: shop jouw warme en betaalbare wintergarderobe

Nu het kwik flink aan het dalen is, is het tijd voor warme truien en cozy items! Door de hoge energieprijzen zetten veel mensen de verwarming een graadje lager. Zit jij er toch graag lekker warm bij? Shop dan goedkope winterkleding en bespaar op jouw energierekening! Wij hebben genoeg winterkleding voor dames online staan en we proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden voor jullie. Dus wil jij er deze winter warm én fashionable bijlopen? Check dan deze musthaves.

> Lees meer

.

Casual chic voor dames in 4 stappen

Tussen supercasual en ultra-chique vind je casual chic. Maar net als smart casual, kan casual chic voor dames soms een beetje ongrijpbaar en frustrerend vaag aanvoelen. Lees in dit blog onze tips hoe je een casual chic garderobe samenstelt in slechts 4 stappen, zodat je elke ochtend zonder problemen de perfecte look creëert!

> Lees meer

.

Business casual dames: 5 shopping tips

Bij de meeste kantoren is de dresscode business casual. Is jouw werkplek de dresscode ook business casual? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je een stijlvolle werkoutfit samenstelt. In dit blog geven we je 5 shopping tips om de perfecte business casual look samen te stellen.

> Lees meer

.

9 tips voor de perfecte zomerlook

Eindelijk komt de zomer eraan. Na maanden grauw en grijs weer kunnen we nu eindelijk uitkijken naar heerlijke, warme maanden vol zon. We gaan lekker naar buiten, op vakantie en kunnen onze jurkjes weer tevoorschijn toveren. Maar wat is nou de perfecte zomerlook? In dit blog geven we 9 tips om jouw zomerse outfit te stijlen. Niet alleen de kleur, maar ook de soort stof is namelijk belangrijk. Laat je inspireren en maak je garderobe klaar voor het warme weer!

> Lees meer

.