Blogs

Warme winterlook voor de koude dagen

Nu het kwik weer wat aan het dalen is, is het tijd om je warme truien en cozy vesten weer uit de kast te halen. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij hebben een viertal looks samengesteld met items die je gewoon hier in onze shop kunt vinden. Mix & match de items met elkaar om zo jouw perfecte warme winterlook te maken.

> Lees meer

.

Casual chic voor dames in 4 stappen

Tussen supercasual en ultra-chique vind je casual chic. Maar net als smart casual, kan casual chic voor dames soms een beetje ongrijpbaar en frustrerend vaag aanvoelen. Lees in dit blog onze tips hoe je een casual chic garderobe samenstelt in slechts 4 stappen, zodat je elke ochtend zonder problemen de perfecte look creëert!

> Lees meer

.

Business casual dames: 5 shopping tips

Bij de meeste kantoren is de dresscode business casual. Is jouw werkplek de dresscode ook business casual? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je een stijlvolle werkoutfit samenstelt. In dit blog geven we je 5 shopping tips om de perfecte business casual look samen te stellen.

> Lees meer

.

9 tips voor de perfecte zomerlook

Eindelijk komt de zomer eraan. Na maanden grauw en grijs weer kunnen we nu eindelijk uitkijken naar heerlijke, warme maanden vol zon. We gaan lekker naar buiten, op vakantie en kunnen onze jurkjes weer tevoorschijn toveren. Maar wat is nou de perfecte zomerlook? In dit blog geven we 9 tips om jouw zomerse outfit te stijlen. Niet alleen de kleur, maar ook de soort stof is namelijk belangrijk. Laat je inspireren en maak je garderobe klaar voor het warme weer!

> Lees meer

.