Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Vul dan te allen tijde de gevraagde gegevens in op het retourformulier in. Zonder retourformulier kunnen wij jouw retour niet verwerken. Vervolgens kan je het artikel (op eigen kosten) terug sturen.

Download hier jouw retourformulier.

Verzend jouw retour voor een voordelig tarief van €3,95 via trendzonline.returnista.nl (let op: plaats hier geen www voor). Zelf kiezen voor een bezorgdienst is ook mogelijk, je betaalt dan zelf de volledige verzendkosten die de bezorgdienst hanteert.

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst jouw koopovereenkomst zonder opgave van reden ontbinden. Na de 14 dagen ontbindingstijd heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren naar het postadres van Trendz: Afdeling retouren, Luttekepoortstraat 11, 3841 AW Harderwijk. Heb je bij het afrekenen van jouw bestelling verzendkosten betaald? Dan worden de door jou betaalde verzendkosten vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Wij kunnen retourzendingen alleen in behandeling nemen als deze in originele staat bij ons binnenkomen, inclusief labels. Artikelen die gedragen of gewassen zijn nemen wij niet in behandeling. Trendz is niet verantwoordelijk voor vertraagde of kwijtgeraakte retourzendingen, dit is jouw eigen risico. Bewaar jouw track and trace code dus goed. Vragen over waar jouw retourzending gebleven is kan je stellen via support@returnista.nl.

Helaas zijn wij genoodzaakt om pakketjes met onvoldoende frankering niet aan te nemen. Zorg er dus voor dat jouw pakketje voldoende gefrankeerd is.

Retourneren naar Trendz Harderwijk

Retourneren is heel simpel. Je stuurt zelf de artikelen inclusief het ingevulde retourformulier retour naar het onderstaande adres of verzend jouw retour voordelig via trendzonline.returnista.nl:

Trendz Harderwijk
Luttekepoortstraat 11
3841AW Harderwijk

Vul bij het retourneren altijd goed de gegevens op het retourformulier in. Het invullen van het order-/bestelnummer is hierbij van groot belang. Zonder order-/bestelnummer kunnen wij de retourzending niet verwerken.

Download hier jouw retourformulier.

Omruilen

Is de kleur of maat van jouw item niet goed of naar wens? Dat is geen probleem. Volg voor de omruilprocedure onze reguliere retourprocedure én geef op het retourformulier goed aan dat het om ruilen in plaats van retourneren gaat. Geef daarbij ook aan welke kleur of maat je wenst te ontvangen. Dit item wordt vervolgens naar jou opgestuurd, mits deze bij ons op voorraad is. Is dit niet het geval? Dan storten wij het geld naar je terug.

Let op! Artikelen mogen alleen geruild worden voor een andere kleur of maat van hetzelfde item. 

Geld terugstorten

Zodra jouw retourzending bij ons binnen is, proberen wij het bedrag direct terug op de bankrekening waarmee de bestelling is betaald te storten. Maar altijd binnen twee werkdagen. De terugstorting wordt geregeld via Stichting Mollie. Om die reden zal het geld altijd een dag later op jouw rekening te zien zijn.

Houd er rekening mee dat Trendz de retourzendingen alleen in behandeling kan nemen als deze in originele staat bij ons binnenkomen, inclusief de labels & verpakkingen. Artikelen die beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, kunnen door ons worden geweigerd en teruggestuurd.

Verkeerd of beschadigd item ontvangen

Heb jij een verkeerd en/of beschadigd item ontvangen? Mail dan te allen tijde eerst een omschrijving en foto naar info@trendzonline.nl voordat jij jouw item(s) terugstuurt. Wacht onze reactie af, samen zoeken we naar een passende oplossing. Stuur jij een verkeerd of beschadigd item retour zonder mailcontact gehad te hebben met ons? Dan zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening en vergoeden wij deze niet.

Terugbrengen naar de winkel

Natuurlijk mag je met jouw retour(en) ook naar de winkel komen. Wil je gelijk een ander item kopen? Dan verrekenen wij het met de eventuele andere items. Mocht je dan nog geld tegoed hebben, dan word dit direct teruggestort naar de rekening waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Je krijgt dus geen contant geld terug.

Download hier jouw retourformulier.