Bezorging en levertijd

LEVERTIJD
Wij proberen je bestelling altijd zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uur, maar meestal sneller. Onze pakketten worden verzonden met DHL. Let hierbij op dat DHL niet op zondag levert. Dus plaats je jouw bestelling in het weekend? Dan verzenden wij deze maandag.

Nadat jouw pakketje bij ons de deur uit is, krijg je een verzendbevestiging per mail. Vervolgens word je op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling via de Track & Trace die je krijgt van QLS/DHL.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten van je bestelling worden in de winkelwagen aangegeven. Wij bezorgen gratis bij een bestelling boven €75,-. De standaardverzendkosten zijn €3,49 voor een brievenbus pakketje en €4,99 voor een pakketje.

Kom je liever jouw bestelling ophalen in een van onze winkels? Dat kan altijd! Je kan dan gelijk het item passen en bekijken wat we verder voor leuks verkopen. Geef dit aan tijdens het afrekenproces. Jouw bestelling wordt maximaal 2 dagen voor je gereserveerd, daarna wordt het teruggehangen in de winkel.

Bestel je voor afhalen in onze winkel in Harderwijk? Dan ontvang je een bevestigingsmail zodra we jouw bestelling gereserveerd hebben.

Bestel je voor afhalen bij onze winkel in Zwolle dan ontvang je de bevestigingsmail én nemen we telefonisch contact met je op zodra jouw bestelling klaar hangt.

ACHTERAF BETALEN

Wanneer je Billink achteraf betalen als betaalmethode hebt gekozen ontvang je van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. Je dient jouw betaling te verrichten aan de hand van deze e-mail.